ПО ПОВОД 65 ГОДИШНИЯ СИ ЮБИЛЕЙ „МИХАЛКОВО“ ЗАСАДИ 65 ФИДАНКИ

През 2021 г. Компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“ празнува 65 години от първото бутилиране на естествено газирана вода през 1956 г., която става експонат на Пловдивския панаир.

По случай годишнината работници и служители на фирмата засадиха 65 фиданки в с. Михалково, над изградената до фабриката чешма, от която тече естествено газирана минерална вода.

Така фирмата връща жеста към природата, която е дарила селото с това уникално богатство – естествено газираната минерална вода.

Засаждането на дървета е акт на обич и грижа към хората и планетата. Дърветата създават въздуха, филтрират замърсяването и освен красотата си, даряват спокойствие и здраве на хората.

С тази кампания по засаждане на нова горичка „Михалково“ поставя символичен старт на празника по повод 65-годишнината, който ще отбележи със събития през цялата година, а кулминацията ще е на 25 юни от 17 ч. пред чешмата до фабриката в с. Михалково.

За Михалково:

„Михалково”   е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България – вече 65 години добива и бутилира любимата на поколения българи естествено газирана вода „Михалково“ – единствената в България. Освен естествено газираната вода, бутилира изворна тиха вода „Михалково“ в различни PET разфасовки, стъкло и в екологична картонена опаковка Bag-in-box от 10 и 15 литра. От 2019 г. фирмата дистрибутира и натурални плодови сокове LIFE без изкуствени подсладители и консерванти.

www.mihalkovo.com