ТПК БРИЗ

гр. Варна 9000
ЗПЗ
пласмент: +359 52 502031, +359 52 503510
администрация: +359 52 502024
e-mail: office@agrita-bg.com 
www.agrita-bg.com

Заводът за безалкохолни напитки „БРИЗ”- Варна, повече от 50 години е неотменно сред водещите компании в бранша. Официалното му откриване се е състояло в далечната 1966г.

В продължение на дългогодишната си история, заводът се е развивал и утвърждавал като модерно инженерно решение, като едновременно с това е задоволявал и най-изтънчените вкусове на своите клиенти. Освен производството на традиционните за българските потребители безалкохолни напитки, предприятието е придобивало и лицензни права за производството на продукти на световно известните марки „Кока-Кола”, „Швепс” и „Пепси”.

Към настоящия момент заводът разполага с модерен производствен корпус, в който функционират четири автоматизирани бутилиращи линии. Обслужващите складови стопанства, енергийните звена, както и висококвалифицираният персонал са гаранция за качеството на произведените напитки. Заводът реализира продукцията си под търговските марки „Бриз“, „Агрита“, „Бомбай” и „Аква Бриз”. Упражнява логистичната си дейност посредством собствен автомобилен парк, състоящ се от разнообразни по товароносимост МПС. Благодарение на това ние доставяме продукцията си винаги на време, независимо от местонахождението на нашите клиенти.

Предприятието е редовен член на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България.