ПРЕЗ 2017 ВОДЕЩОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА БУТИЛИРАЩИ МАШИНИ SIMEI ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ DRINKTEC

25.04.2017

Уважаеми дами и господа,

АПБНБ в сътрудничество с Германо-Българската индустриално-търговска камара и представителя на Мюнхенския панаир в България отправя покана за участието Ви е DRINKTEC 2017.

Дигитализацията промени както производството на машините, така и производство на напитки. Идва следващата революция: Индустрия 4.0. Какви шансове ще получи от нея световната индустрия на напитки и течни храни, ще покаже в детайли изложението drinktec 2017 от 11-ти до 15-ти септември 2017 г. в Мюнхен.

„На изложението drinktec темата за възможните решения за по-нататъшното дигитализиране на производството със сигурност ще бъде от основните, точно защото оптимизирането на производствения процес, както и максималната ефективност при използването на енергия и суровини стоят в основата на Индустрия 4.0“ , казва Рихард Клеменс, председател на браншовата асоциация ВДМ за машини за произвидство на храни и опаковане.

Индустрия 4.0 внедрява приложението на интернет технологиите за комуникация между хора, машини и продукти. В едно умно предприятие машините осигуряват самостоятелно информация за състоянието на всички важни процеси и системи в него. Едновременно с това те комуникират помежду си и се намесват коригиращо и оптимизиращо в производствената дейност. Чрез независимо управление на производството отпадат загубата на време и бездействието на машините, които се натоварват оптимално при намален разход на енергия.

Наличието на представители от катедрата по Технология на напитките (TUM), катедрата по Техника на опаковане на хранителните продукти (TUM), Fraunhofer IWU- проектна група RMV, Баварската федерална пивоварна Weihenstephan, Software AG, Krones AG, ProLeiT AG, Siemens AG, Till GmbH, Yaskawa Europe GmbH и Zimmer Group, прави drinktec 2017 водещо изложение за индустрията за производство на течни храни и напитки и задължително място за посещение.

При анкета от изложението drinktec 2013, 97 процента от запитаните са оценили много високо наличието на такъв сегмент с представители в бранш автоматизираща и информационна техника. Изложителите потвърждават изцяло тази положителна оценка. „Изложението drinktec е международната топ-платформа, където да обсъдим бъдещата посока на автоматизацията с нашите две групи клиенти: производителите на напитки и индустрията на доставчиците. Така може да се придобие една по-ясна картина в каква насока е необходимо да се развиват дигиталните технологии.“, казва Холгер Шмидт от Endres+Hauser.

Така вече повече от 60 години изложението drinktec в Мюнхен е водещото световно изложение в производство на напитки и течни храни. На всеки четири години тук се поставят основите на бъдещето и браншът получава нови импулси за своя бизнес.

Спестите до 50% от цената на входната карта сега и ще получите директен достъп до панаира: http://www.drinktec.com/trade-fair/for-visitors/ticket-purchase-and-ticket-prices/index.html

Очакваме Ви в Мюнхен!

За справка и допълнителна информация:

Кремена Вълчева – Представител на Мюнхенския панаир в България

тел.: +359 2 816 30 27

kremena.valcheva@ahk.bg