САН БЕНЕДЕТО БЪЛГАРИЯ ООД

Седалище на фирмата:
гр. Пловдив 4015
бул. „Пещерско шосе” № 203
тел.: +359 32 630 639
тел./факс: +359 32 622 956
мобилен: +359 888 104 848

Национален дистрибутор за територията на България:
Катани Трейд ООД
Oфис и склад:
гр. София 1387
ул. „Андрей Германов“ 11, адм. сграда 2, ет. 4

Фирма "Сан Бенедето България" ООД е търговска фирма, чиято основна дейност е осъществяване на директен внос и ексклузивна дистрибуция за територията на България на продуктите с италианската марка "SAN BENEDETTO" - една от най-престижните марки в сектора на минералните води, студен чай и безалкохолни напитки, произведени от „Акуа Минерале Сан Бенедето“ АД – гр. Скорце, Италия.

Екипът на фирмата е изграден от уверени и амбициозни хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения, допринасят за нейното успешно развитие.

Компанията има сключени договори и работи с всички големи национални търговски вериги в България, както и с локални такива. Благодарение на ползотворното и успешно партньорство с клиентите, компанията гарантира стабилност и разширяване на пазара. Във всички регионални центрове на страната работят търговски представители, което значително улеснява комуникацията с дистрибуторите и партньорите.

Фирмата осигурява ефективна маркетингова и PR - стратегия в подкрепа на марката "SAN BENEDETTO" в България, с цел нейното налагане и утвърждаване, както и разширяване пазара на продуктите, предлагани от нея в страната, организира и участва в събития, промоционални кампании, изложения и други.