ПАРТИ ДРИНКС ЕООД

гр. Перущица 4225
ул. ”Иван Панов “ № 26
тел.: +359 32 60 75 75
факс: +359 32 60 75 79
e-mail: contact@partydrinksbg.com 
www.partydrinksbg.com  

"Парти Дринкс" ЕООД е водещ производител на безалкохолни напитки и трапезна вода в България. Продуктите, произвеждани в базата на "Парти Дринкс" ЕООД - Завод за безалкохолни напитки "Парти клуб" са добре известни на българския потребител. Напитките с марка "Парти клуб" са произведени по най-съвременна технология, използваме най-качествените суровини и материали, за да успеем да задоволим максимално изискванията на нашите клиенти.

През последната година инвестирахме повече от 2 млн. ерво в изцяло нова производствена линия, като в момента продължаваме с инвестициите, които са насочени към разширяване на производствената ни база.

Нашият завод и продукти отговарят на всички европейски стандарти и изисквания относно безопасността на храните и напитките. Произвеждаме голямо разнообразие от напитки - газирани, негазирани, студен чай, енергийни напитки, изотонични и трапезна вода.

"Парти Дринкс" ЕООД е сертифицирана по няколко международни стандарти за качество и опазване на околната среда - ISO 9001:2008/ HACCP ; ISO 14001:2004, IFS – International Food Standard / Международен стандарт за храните /.

Компанията разполага със собствен автопарк - рекламни автомобили, пикапи и ванове за разнос на стока и камиони за доставки до складовите бази на едровите ни клиенти.

"Парти Дринкс" ЕООД е един от водещите спонсори на спортни и благотворителни събития в региона, показвайки ангажимента на екипа ни към развитието на обществото.