МИНИСТЪР АВРАМОВА НАГРАДИ КОКА-КОЛА ЗА РАЗШИРЯВАНЕ НА БИЗНЕСА ИМ В БЪЛГАРИЯ В РАМКИТЕ НА КОНКУРСА „ИНВЕСТИТОР НА ГОДИНАТА“ 2019

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова награди със статуетка “Златен бик” „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД. Компанията бе отличена в категория „Инвестиция в разширяване на бизнес“ по време на XIV Годишни награди „Инвеститор на годината” 2019 г. Призът се присъжда  за инвестицията на фирмата в разширение на производствената им база в  Костинброд на стойност 40 млн.лв. през м.г.

„Големият брой номинирани в категорията означава, че бизнесът намира в българската държава добър партньор“, заяви в словото си министър Аврамова. По думите й това е  доказателство, че усилията на правителството за подобряване на бизнес средата  дават резултат.

 „Това не трябва да ни успокоява.  Ние продължаваме нашата работа - със същото темпо и с още повече усилия и отговорност, за да разширяваме още възможностите за растеж на инвестициите в България, чрез добра инфраструктура и намаляване на административна тежест“, подчерта министър Аврамова.