ИТД ЕООД

гр. Съединение 4190
ул. Чардафон Велики № 72
тел.: +359 32 606821
факс: +359 32 606888
e-mail: office@itd.bg
www.itd.bg

ИТД ЕООД е българска компания, основана 1990г., специализирана в производството на матрици, PET преформи, пластмасови бутилки, флакони и капачки.

Благодарение на дейността и дългогодишния си опит, ИТД ЕООД предлага комплексни решения в съответствие с изискванията, свързани с проектиране и производство на инструменти и висококачествени продукти от всички видове пластмаси. Приоритетите в стратегията на компанията са: технологични иновации, въвеждане на нови продукти и амбицията да предлага най-добро обслужване на своите настоящи и нови клиенти.

ИТД ЕООД разполага с модерно технологично оборудване и машини, произведени от водещи фирми в областта на производството на опаковки и полимерната промишленост като SIDEL, ADS, SIPA, Nissei ASB, PIOVAN, ENGEL и много други. Мощната KAESER компресна станци,я с еко-филтри за пречистване на въздуха, е включена в процеса на производство и се използва за раздуване на бутилките.

Материалите - PET, PVC, PEHD, PELD, PP, използвани в производството, се закупуват само от известни търговски марки на световно признати производители. Тези два фактора са нашата печеливша формула за постигане на възможно най-високо качество на крайния продукт. 


Продуктите с високо качество, бързата доставка, както и конкурентните цени са направили компанията не само лидер на българския пазар, но и лоялен и желан партньор за съвместна работа.