ЕСАРОМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр.  Пловдив 4000
бул. Мария Луиза № 25 A
тел: + 359 32 62 84 35
факс: + 359 32 62 84 37
e-mail: office@esarom-bg.com
www.esarom.com

Основана преди повече от 60 години като малка семейна фирма, с времето esarom (Есаром ООД) се превръща в компания от международно ниво, която създава, произвежда и експортира в почти цял свят овкусителни ингредиенти за хранително-вкусовата промишленост и по-специално за производството на безалкохолни напитки, печива, спиртни напитки, млечни продукти, сладолед, сладкарство и др.

Централният офис и производствените бази на Есаром се намират в Рюкерсдорф/Оберрорбах, Австрия, на около 20 км северозападно от Виена. Днес към групата ни се числят дъщерни търговски филиали и партньори-дистрибутори в повече от 50 страни. Тази международна мрежа ни позволява да бъдем по-близо до нашите клиенти и да сме им възможно най-полезни. Разполагаме със складове на място, което ни прави гъвкави и съкращава времето за доставка на продуктите ни.

Продуктите на Есаром са на българския пазар повече от две десетилетия, а от 1.1.2007 esarom Австрия откри своя дъщерна търговска фирма в България – „ЕСАРОМ България“ ЕООД със седалище в гр. Пловдив.

 Клиенти като партньори и партньори като клиенти

За нас Вие сте партньори както и ние предпочитаме да сме партньор за Вас, а не доставчик. Искаме заедно да разработим най-добрия продукт и да постигнем желания резултат. Ние желаем да бъдем част от Вашия колектив, един вид външно звено, и нашата помощ да ви даде възможност да се съсредоточите върху съществената дейност във Вашето предприятие.

Нашата работа е разнолика - от създаване на съвместни продуктови концепции, вкусови компоненти от отделните основни елементи (напр. аромати или екстракти) до цялостно решение (база, емулсии), както и апликации, за да можем да бъдем убедителни с постигнатия вкус. Заедно обменяме познания по продуктово-технически и правни въпроси, при тенденциите в развитието на пазара.

Да работим заедно в екип, за да постигнем Вашите желания! Изключително съобразено с Вашите желания и нужди Ви каним да споделите нашето развитие.

Като предприятие със семейни традиции държим на приемственост, устойчиво развитие, надежност и финансова сигурност. Ще се радваме на съвместния ни път, защото всички тези ценности имат бъдеще и позволяват заедно да растем и да се развиваме.

С нашите продуктиаромати, емулсии, екстракти, концентрати, дестилати, оцветители и бази за ХВП доставяте на клиентите си стандартизирани изделия с неизменно високо качество.

Обръщайки се към esarom Вие получавате не само продукт, но и едно пълно обслужване и консултиране по всякакви въпроси и проблеми свързни с производството:

- дегустация на готови продукти и образци към тях;

- предложения по обработката им и оказване на помощ при първа продукция;

- консултации по микробиологични въпроси, сензорна техника, технология на пълнене;

-  правни консултации свързани с нормативите при храните в ЕС.

За да отговорим на специалните изисквания на клиентите и партньорите за качество и сигурност на продукта, които са основата на дългосрочното и надеждно сътрудничество, предлагаме и продукти с Био, Халал и Кошер сертификати. Ако е необходимо предлагаме и такива, които са подходящи за хора с алергии, за диабетици, вегетарианци, вегани, или продукти без глутен и без лактоза.

Нашата философия е бързо и гъвкаво да реагираме на желанията на клиента и същевременно да удовлетворяваме и най-високите изисквания за качество и сигурност на продукцията. Това се отнася не само за крайния продукт, но и индивидуално за всеки един отделен етап от цялостния производствен процес, което е гарант за постоянно високо качество.

  • текущ качествен контрол от суровините до крайния продукт;
  • нормативен правeн контрол съгласно стандарта и правните норми на ЕС;
  • строги хигиенни норми съгласно НАССРсертифицирани по ISO 9001:2000 и ISO 22000;
  • продуктите ни са отличени с Австрийския държавен герб (интергрирана система за мениджмънт, включваща управление на качеството, околната среда, сигурността и здравеопазването). Този етикет за качество, връчен ни от държавата, ни прави горди, че сме едно от австрийските образцови предприятия.