АСПАЗИЯ-92 ООД

гр.София 1360

Индустриална зона Модерно предградие - Обеля
ул. "Георги Караславов" № 1
тел: +359 2 923 90 10
факс: +359 2 923 90 15
e-mail: office@aspasia.bg    
www.aspasia.bg

От 1992 "Аспазия-92" ООД е специализирана в производство и търговия на безалкохолни напитки. Заводът и централният офис се намират на територията на град София.

Мисия на компанията винаги е била да отговоря на нуждите на своите клиенти, като създава висококачествени напитки на добра цена. Това е и причината постоянно да инвестираме в нововъведения и технологични подобрения. Днес компанията разполага със съвременна производствена база и модерна лаборатория, което позволява да извършваме непрекъснат мониторинг и контрол както върху суровините и материалите, така и върху продуктите, които произвеждаме. Доказателство за качеството на нашите продукти и работа ни е и сертифицирането ни през 2016 по международните стандарди на IFS.

„АСПАЗИЯ-92” ООД осигурява работни места на близо 100 човека, към които винаги показва отговорно отношение и личностен подход. Освен като работодател, компанията се цени и като доставчик. Благодарение на коректния и открит подход към всички наши партньори, Аспазия произвежда напитки както за българския пазар, така и за международния.

Продуктово портфолио

Когато един клиент отвори напитка с марка ASPASIA, ние гарантираме, че той може да разчита на високо качество на продукта и вложените в него съставки; перфектен вкус, който носи наслада, освежава и тонизира; и най-вече, напитка, произведена с много любов и старание. Всички продукти под марката ASPASIA са подходящи за диабетици.

Портфолиото ни включва:

-          Газирани безалкохолни напитки - богата гама от плодови вкусове

-          Негазирани безалкохолни напитки - с различни плодови вкусове обогатени с пектин

-          Негазирани безалкохолни напитки серия Pulp Fantasy – негазирани напитки с парченца портокал, подсладени със стевия и сукралоза

-          Студен чай - черен чай с различни плодови вкусове и мурсалски чай. Мурсалския чай се произвежда с български натурален екстракт от Мурсалския чай

-          Енергийна напитка

-          Трапезна вода