“Бутилираща Компания - Горна Баня” ООД  e един от водещите производители на бутилирана минерална и трапезна вода, сокове, плодови напитки и газирани безалкохолни  напитки в България.

Започва дейността си през 1997 г. като концесионер на част от водното минерално находище в квартал Горна Баня, град София. През 2009 г. компанията е закупена от  “Мулти Груп Концерн” (Армения). През 2012 г. “Бутилираща Компания - Горна Баня” ООД закупува марката ВВВ – първият производител на плодови сокове и нектари в България.

“Бутилираща Компания - Горна Баня” ООД има над 380 служители в цялата страна като броят им непрекъснато нараства. Разполага със следните производствени бази:

“Бутилираща Компания - Горна Баня” ООД разполага със собствени складови бази, собствен автомобилен парк и сервиз за поддръжка на автопарка.

Комапанията прави директни доставки до над 5000 търговски обекти в София; до над 30 000 търговски обекти в България чрез логистични партньори; има над 250 дистрибутори и поддистрибутори на територията на цяла България.

Централен офис:
гр. София 1766
ул. "Рачо Петков Казанджията" № 8
тел.: 0800 12345 - за потребители и информация
тел.: 0700 17 117 - за поръчки
www.bankia.bg
www.coca-colahellenic.bg

Системата на Coca-Cola в България придобива производствените мощности и търговската марка “Банкя извор на живот” през 2005 година. Чрез добавянето на основен продукт като водата, ние обогатихме нашата гама от продукти и успяхме да достигнем до още повече хора.

„Банкя“ е натурална минерална вода, която се добива от естествени подземни извори и не се нуждае от допълнително обработване. Тя се характеризира с изключителна природна чистота, стабилен физико-химичен състав и ниско съдържание на минерални соли. Водата „Банкя“ дължи своята природна чистота на факта, че се добива от дълбочина 740 метра. Поради ниското съдържание на минерални соли (общата минерализация на водата "Банкя" е 327.87 мг/л) и приятния свеж вкус, тя е подходяща за ежедневна употреба.

Натурална минерална вода "Банкя" отговаря на изискванията на българското и европейското законодателство за натурални минерални води и се бутилира съгласно най-високите стандарти за качество.

От 2013 г. бутилираме „Банкя“ в нашата революционна бутилка PlantBottle™ - първата по рода си напълно рециклируема бутилка за напитки от PET пластмаса, произведена от 30% растителни материали.

Тъй като в основата си крайният продукт е PET пластмаса, опаковките PlantBottle™ притежават същите характеристики (срок на годност, рециклиране, тегло, химически състав, външен вид), но намаляват потенциалните емисии въглероден диоксид, както и зависимостта от изкопаеми горива (петрол), в сравнение с традиционната PET пластмаса.

PlantBottle™ се рециклират напълно, като полученият материал може да се използва за производството на нови бутилки или за редица други продукти от рециклирана PET пластмаса.

Контакти:
с. Михалково 4820
Област Смолян
Община Девин
Тел.: + 359 885 829 079
Факс: +359 889 393 073
e-mail: tpk@mihalkovo.com
www.mihalkovo.com 

Компания „Михалково” е един от най-старите произ­водители на бути­лирана мине­рална вода в България. Добиването и бутилира­нето на естест­вено газирана вода „Михалково“ в село Михалково, община Смолян, започва още през далечната 1956 г. Само три са минералните извори в света, чиято вода се доближава по състав, вкус и качества до тази в Михалково: Виши във Франция, Боржоми в Грузия и Фахинген в Германия. Чрез разширеното си портфолио „Михалково“ отговаря на повишеното потребителско търсене на газирана и изворна вода с изклю­чително високи качества.

Тя е единствената естествено газирана минерална вода у нас и на Балканите, както и една от малкото минерални води в Европа, които се добиват в естествено газирано състояние. Благоприятна е за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата, храносмилателната, нервната система и на ендокринно-обменни заболявания.

През 2008 г. Михалково пуска на пазара нов продукт – изворна вода Михалково, за което притежава разрешително за водоползване на извор „Персенк“, от който се бутилира изворна вода Михалково. Това е чиста планинска вода от Родопите с много ниска минерализация, което я прави изключително подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.

Централен офис
гр. София 1504
бул. Васил Левски № 140, ет. 2
тел./факс: 02 945 39 99
e-mail: office@kom.bg
www.kom.bg

Складова база
гр. София 1225
ул. Лавандула № 10
тел./факс: 02 936 80 80
e-mail: office_s@kom.bg

Минерална вода КОМ се добива в подножието на Стара планина - с. Бързия, което е регион с изключителна екологична чистота от 425 м дълбочина. Качествата на водата са с доказани лечебни и възстановителни показатели. Минерална вода КОМ се характеризира с високо рН 9.4, ниска минерализация (257 мg/l) – подходяща е за всекидневна употреба.

Питейното балнеолечение с този тип вода оказва въздействие основно върху бъбречно-отделителната и жлъчно-чернодробната системи, и върху стомашно-чревния тракт. Оказва благоприятно въздействие при лица работещи във вредна среда с тежки метали и др.

Производството е стартирано в средата на 2007 година. Отговорни и лоялни сме към партньорите си.

Притежаваме всички необходими сертификати за качество. Разполагаме с издаден от Министерство на здравеопазването Сертификат № 17 от 07.12.2015 г., както и сертификат за качество BS EN ISO 22000:2005.

ГОТОВАТА ПРОДУКЦИЯ на Минерална вода КОМ е в следните РЕТ разфасовки:

6000 гр. Стара Загора
кв. Индустриален
тел./факс: 042 603 219
e-mail: radulov_eood@abv.bg
http://www.radulov-bg.com

Фирма РАДУЛОВ ЕООД е основана през 1992 г. в  гр. Стара Загора. Цикълът на производство е затворен, организиран от издуването на всички видове РЕТ бутилки до производството на крайния продукт  в съответсвие с въведената НАССР система.

Марката РАДУЛОВ се продава в цялата страна чрез изградена дистрибуторска мрежа, както и в Гърция, Кипър, Унгария, Швеция.

Качеството и иновации на европейско ниво за потребителя е водещата амбиция на РАДУЛОВ.

Първи в България започва производство на Енергийни напитки, а признание за нивото на марката РАДУЛОВ е членството в Клуба на световните търговски лидери и призовете от Бейрут, Женева, Париж и София.

гр.София 1360

Индустриална зона Модерно предградие - Обеля
ул. "Георги Караславов" № 1
тел: +359 2 923 90 10
факс: +359 2 923 90 15
e-mail: office@aspasia.bg    
www.aspasia.bg

От 1992 "Аспазия-92" ООД е специализирана в производство и търговия на безалкохолни напитки. Заводът и централният офис се намират на територията на град София.

Мисия на компанията винаги е била да отговоря на нуждите на своите клиенти, като създава висококачествени напитки на добра цена. Това е и причината постоянно да инвестираме в нововъведения и технологични подобрения. Днес компанията разполага със съвременна производствена база и модерна лаборатория, което позволява да извършваме непрекъснат мониторинг и контрол както върху суровините и материалите, така и върху продуктите, които произвеждаме. Доказателство за качеството на нашите продукти и работа ни е и сертифицирането ни през 2016 по международните стандарди на IFS.

„АСПАЗИЯ-92” ООД осигурява работни места на близо 100 човека, към които винаги показва отговорно отношение и личностен подход. Освен като работодател, компанията се цени и като доставчик. Благодарение на коректния и открит подход към всички наши партньори, Аспазия произвежда напитки както за българския пазар, така и за международния.

Продуктово портфолио

Когато един клиент отвори напитка с марка ASPASIA, ние гарантираме, че той може да разчита на високо качество на продукта и вложените в него съставки; перфектен вкус, който носи наслада, освежава и тонизира; и най-вече, напитка, произведена с много любов и старание. Всички продукти под марката ASPASIA са подходящи за диабетици.

Портфолиото ни включва:

-          Газирани безалкохолни напитки - богата гама от плодови вкусове

-          Негазирани безалкохолни напитки - с различни плодови вкусове обогатени с пектин

-          Негазирани безалкохолни напитки серия Pulp Fantasy – негазирани напитки с парченца портокал, подсладени със стевия и сукралоза

-          Студен чай - черен чай с различни плодови вкусове и мурсалски чай. Мурсалския чай се произвежда с български натурален екстракт от Мурсалския чай

-          Енергийна напитка

-          Трапезна вода

гр. Перущица 4225
ул. ”Иван Панов “ № 26
тел.: +359 32 60 75 75
факс: +359 32 60 75 79
e-mail: contact@partydrinksbg.com 
www.partydrinksbg.com  

"Парти Дринкс" ЕООД е водещ производител на безалкохолни напитки и трапезна вода в България. Продуктите, произвеждани в базата на "Парти Дринкс" ЕООД - Завод за безалкохолни напитки "Парти клуб" са добре известни на българския потребител. Напитките с марка "Парти клуб" са произведени по най-съвременна технология, използваме най-качествените суровини и материали, за да успеем да задоволим максимално изискванията на нашите клиенти.

През последната година инвестирахме повече от 2 млн. ерво в изцяло нова производствена линия, като в момента продължаваме с инвестициите, които са насочени към разширяване на производствената ни база.

Нашият завод и продукти отговарят на всички европейски стандарти и изисквания относно безопасността на храните и напитките. Произвеждаме голямо разнообразие от напитки - газирани, негазирани, студен чай, енергийни напитки, изотонични и трапезна вода.

"Парти Дринкс" ЕООД е сертифицирана по няколко международни стандарти за качество и опазване на околната среда - ISO 9001:2008/ HACCP ; ISO 14001:2004, IFS – International Food Standard / Международен стандарт за храните /.

Компанията разполага със собствен автопарк - рекламни автомобили, пикапи и ванове за разнос на стока и камиони за доставки до складовите бази на едровите ни клиенти.

"Парти Дринкс" ЕООД е един от водещите спонсори на спортни и благотворителни събития в региона, показвайки ангажимента на екипа ни към развитието на обществото.

гр. Варна 9000
ЗПЗ
пласмент: +359 52 502031, +359 52 503510
администрация: +359 52 502024
e-mail: office@agrita-bg.com 
www.agrita-bg.com

Заводът за безалкохолни напитки „БРИЗ”- Варна, повече от 50 години е неотменно сред водещите компании в бранша. Официалното му откриване се е състояло в далечната 1966г.

В продължение на дългогодишната си история, заводът се е развивал и утвърждавал като модерно инженерно решение, като едновременно с това е задоволявал и най-изтънчените вкусове на своите клиенти. Освен производството на традиционните за българските потребители безалкохолни напитки, предприятието е придобивало и лицензни права за производството на продукти на световно известните марки „Кока-Кола”, „Швепс” и „Пепси”.

Към настоящия момент заводът разполага с модерен производствен корпус, в който функционират четири автоматизирани бутилиращи линии. Обслужващите складови стопанства, енергийните звена, както и висококвалифицираният персонал са гаранция за качеството на произведените напитки. Заводът реализира продукцията си под търговските марки „Бриз“, „Агрита“, „Бомбай” и „Аква Бриз”. Упражнява логистичната си дейност посредством собствен автомобилен парк, състоящ се от разнообразни по товароносимост МПС. Благодарение на това ние доставяме продукцията си винаги на време, независимо от местонахождението на нашите клиенти.

Предприятието е редовен член на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България.

Централен офис:
гр. София 1113
ул. Тинтява 13Б, вх. А, ет. 5
тел.: 070017707
Факс: 02/ 807 28 48; 02/807 28 68
E-mail: office@devin-bg.com
www.devin-bg.com

Завод Девин ЕАД:
Гр. Девин 4800
ул. Васил Левски 6
тел.: 03041/3100
Факс: 03041/4100
E-mail: factory@devin-bg.com

DEVIN е водещ производител на бутилирана вода в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина.

DEVIN също така е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

Компанията е базирана в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие. Към настоящия момент DEVIN има 500 служители.

с. Баничан 2905
Община Гоце Делчев
Област Благоевград
тел.: +359 751 603 86
факс: +359 752 590 62
e-mail: office@pirinspring.com
www.pirinspring.com

„Пирин Спринг“ АД е акционерно дружество, със 100% частен капитал, основано през 2008 г. Като бутилираща компания предоставя на своите клиенти автентична и превъзходна минерална вода, осигурявайки естествената й чистота и улавяйки нейния изключителен натурален вкус. Pirin Spring е ниско минерализирана и леко алкална натурална минерална вода, извираща от 600 метра дълбочина в сърцето на Пирин планина, която достига до Вас така чиста, както природата я е създала.

Компанията предлага и трапезна вода - един модерен продукт, получен в резултат на специална деминерализация на минерална вода Pirin Spring, чрез използването на най-съвременните технологии за целта.

Пирин Спринг АД счита за основно свое задължение да направи консумацията на водата Pirin Spring едно неповторимо ободряващо удоволствие, в съчетание с отлично, съобразено с желанията и потребностите, обслужване на своите клиенти. Стреми се да разширява пазарните си хоризонти извън България; да разширява гамата от предлагани частни марки; да продължи да осигурява качествени продукти на всеки от клиентите си, които да надминават и най-високите им очаквания.

Екипът на Пирин Спринг има ясната визия, че успехите им зависият от това, дали и как изпълняват поетите обещания и ангажименти към своите потребители, клиенти и самите себе си. Вярват в почтеността, надежността, иновативността и съвършенството.

Бутилирана вода Pirin Spring е продукт създаден от хора с характер за хора с характер.