Търговски офис:
гр. София 1618
ул. Купените 6
Тел.: +359 2 9556322, +359 2 9556323, +359 2 9556324
Факс: +359 2 9556325
e-mail: terrachim@terrachim.com
www.terrachim.com 

Фабрика
гр. Габрово 5300
ул. Бодра смяна 21
Тел.: +359 66 810310
Факс: +359 66 800679

Терахим 97 АД е специализирана в производството на преформи и пластмасови опаковки (PET, полиетилен, PVC, полипропилен) за хранителната, козметичната и фармацевтичната промишленост.

От основаването си през 1997 г. Терахим 97 AД не спира да се развива, за да се превърне в една от водещите компании за производство на преформи и бутилки.

Фабриката е разположена в две производствени бази в гр.Габрово. Капацитета й е 500 милиона преформи годишно като продуктовата гама варира от 10 гр. до 123 гр. преформи.

Качеството на продукта, непрестанните нововъведения, бързината на отговора, удовлетворяването на клиента са ценностите, които Терахим 97 AД следва от създаването си.

Терахим 97 АД е сертифицирана съгласно стандарта ISO 9001:2000 и притежава собствена лаборатория за контрол и поддържане на високото качество на продукта.

с. Желява 1807
ул. „Бене Цендин“ № 8
моб.: +359 885 309 924
e-mail: office@sibex-eu.com
www.sibex-eu.com

Сибекс Инженеринг ЕООД е официален представител на ENOBERG Srl.

Компанията е специализирана в доставка и монтаж на комплектни линии (от производството на ПЕТ бутилки - до палетизацията) и отделни машини, внос от Италия, Австрия, Франция и Германия, за бутилиране, етикетиране, опаковка и палетизация на всички видове течности:

В сътрудничество с български фирми осигуряваме разработване на технологични проекти, пуск и след гаранционното обслужване на доставеното оборудване.

Капацитети:

Обем на бутилките:

Професионалните технически и технологични решения, съчетани с внимателен подбор на фирмите производители, са гаранция за постигане на оптимално съотношение между Европейско качество и конкурентни цени.

Част от проектите ни до момента:

 2017 г. Михалково АД – комплексна бутилираща линия за тиха и газирана вода с производителност 8000 б/ч 1,5л. – Евро проект

2016г. Д-А ООД – моноблок за бутилиране на подсладители

2016г. А и Д Комерсиал АД – Моноблок за бутилиране на тиха вода в туби с производителност 2000 б/ч от 11л. – Евро проект

2014 г. Михалково АД – комплексна бутилираща линия за тиха вода В БАГ-ин-БОКС – Евро проект

2014 г. Михалково АД – сиропно отделение – Евро проект

гр.  Пловдив 4000
бул. Мария Луиза № 25 A
тел: + 359 32 62 84 35
факс: + 359 32 62 84 37
e-mail: office@esarom-bg.com
www.esarom.com

Основана преди повече от 60 години като малка семейна фирма, с времето esarom (Есаром ООД) се превръща в компания от международно ниво, която създава, произвежда и експортира в почти цял свят овкусителни ингредиенти за хранително-вкусовата промишленост и по-специално за производството на безалкохолни напитки, печива, спиртни напитки, млечни продукти, сладолед, сладкарство и др.

Централният офис и производствените бази на Есаром се намират в Рюкерсдорф/Оберрорбах, Австрия, на около 20 км северозападно от Виена. Днес към групата ни се числят дъщерни търговски филиали и партньори-дистрибутори в повече от 50 страни. Тази международна мрежа ни позволява да бъдем по-близо до нашите клиенти и да сме им възможно най-полезни. Разполагаме със складове на място, което ни прави гъвкави и съкращава времето за доставка на продуктите ни.

Продуктите на Есаром са на българския пазар повече от две десетилетия, а от 1.1.2007 esarom Австрия откри своя дъщерна търговска фирма в България – „ЕСАРОМ България“ ЕООД със седалище в гр. Пловдив.

 Клиенти като партньори и партньори като клиенти

За нас Вие сте партньори както и ние предпочитаме да сме партньор за Вас, а не доставчик. Искаме заедно да разработим най-добрия продукт и да постигнем желания резултат. Ние желаем да бъдем част от Вашия колектив, един вид външно звено, и нашата помощ да ви даде възможност да се съсредоточите върху съществената дейност във Вашето предприятие.

Нашата работа е разнолика - от създаване на съвместни продуктови концепции, вкусови компоненти от отделните основни елементи (напр. аромати или екстракти) до цялостно решение (база, емулсии), както и апликации, за да можем да бъдем убедителни с постигнатия вкус. Заедно обменяме познания по продуктово-технически и правни въпроси, при тенденциите в развитието на пазара.

Да работим заедно в екип, за да постигнем Вашите желания! Изключително съобразено с Вашите желания и нужди Ви каним да споделите нашето развитие.

Като предприятие със семейни традиции държим на приемственост, устойчиво развитие, надежност и финансова сигурност. Ще се радваме на съвместния ни път, защото всички тези ценности имат бъдеще и позволяват заедно да растем и да се развиваме.

С нашите продуктиаромати, емулсии, екстракти, концентрати, дестилати, оцветители и бази за ХВП доставяте на клиентите си стандартизирани изделия с неизменно високо качество.

Обръщайки се към esarom Вие получавате не само продукт, но и едно пълно обслужване и консултиране по всякакви въпроси и проблеми свързни с производството:

- дегустация на готови продукти и образци към тях;

- предложения по обработката им и оказване на помощ при първа продукция;

- консултации по микробиологични въпроси, сензорна техника, технология на пълнене;

-  правни консултации свързани с нормативите при храните в ЕС.

За да отговорим на специалните изисквания на клиентите и партньорите за качество и сигурност на продукта, които са основата на дългосрочното и надеждно сътрудничество, предлагаме и продукти с Био, Халал и Кошер сертификати. Ако е необходимо предлагаме и такива, които са подходящи за хора с алергии, за диабетици, вегетарианци, вегани, или продукти без глутен и без лактоза.

Нашата философия е бързо и гъвкаво да реагираме на желанията на клиента и същевременно да удовлетворяваме и най-високите изисквания за качество и сигурност на продукцията. Това се отнася не само за крайния продукт, но и индивидуално за всеки един отделен етап от цялостния производствен процес, което е гарант за постоянно високо качество.

гр. Съединение 4190
ул. Чардафон Велики № 72
тел.: +359 32 606821
факс: +359 32 606888
e-mail: office@itd.bg
www.itd.bg

ИТД ЕООД е българска компания, основана 1990г., специализирана в производството на матрици, PET преформи, пластмасови бутилки, флакони и капачки.

Благодарение на дейността и дългогодишния си опит, ИТД ЕООД предлага комплексни решения в съответствие с изискванията, свързани с проектиране и производство на инструменти и висококачествени продукти от всички видове пластмаси. Приоритетите в стратегията на компанията са: технологични иновации, въвеждане на нови продукти и амбицията да предлага най-добро обслужване на своите настоящи и нови клиенти.

ИТД ЕООД разполага с модерно технологично оборудване и машини, произведени от водещи фирми в областта на производството на опаковки и полимерната промишленост като SIDEL, ADS, SIPA, Nissei ASB, PIOVAN, ENGEL и много други. Мощната KAESER компресна станци,я с еко-филтри за пречистване на въздуха, е включена в процеса на производство и се използва за раздуване на бутилките.

Материалите - PET, PVC, PEHD, PELD, PP, използвани в производството, се закупуват само от известни търговски марки на световно признати производители. Тези два фактора са нашата печеливша формула за постигане на възможно най-високо качество на крайния продукт. 


Продуктите с високо качество, бързата доставка, както и конкурентните цени са направили компанията не само лидер на българския пазар, но и лоялен и желан партньор за съвместна работа.