ЕНЬОВДЕН 2014 Г.

28.06.2014

Безалкохолната индустрия отбелязва своя професионален празник - Еньовден

На Еньовден – почитан   от нас българите от векове като ден на хармонията, на тържеството на природните дарове - билките, слънцето и водата, на тяхната животворна и целебна сила, безалкохолната индустрия чества своя професионален празник.

Обвързали трайно своя житейски и професионален път с елементите и символиката на празника, бутилиращите вода компании, производителите на безалкохолните напитки от цялата продуктова гама, черпим сила и вдъхновение от енергията,   с която е зареден този магичен ден.

Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България поздравява с празника всички колеги от бранша, нашите ключови партньори, с които ежедневно споделяме своите отговорности и усилия!

Тази година индустрията ще отбележи своя професионален празник на 26 юни, в гр. Девин. С любезното съдействие и домакинство на компаниите Девин АД и ТПК Михалково, събрани заедно, колеги и партньори от професионалната гилдия, представителина местната и централна власт, регулаторни и контролни институции, ще споделим с гордост своите постижения и планираните следващи стъпки по амбициозния ни път на развитие.

Българската безалкохолна индустрия е доказала своята конкурентоспособност и непрестанно се развива, поставяйки доверието на потребителя и удовлетворяването на неговите очаквания във фокуса на своите усилия.

Верни на традициите и посланията, които носи Еньовден, уверено можем да пророкуваме още много успехи, плод на влаганите от компаниите усилия, талант и предприемачески дух!