11-15 СЕПТЕМВРИ 2017 - DRINKTEC МЮНХЕН

08.03.2016

В сътрудничество с Германо-Българската индустриално-търговска камара и Представителя на Мюнхенския панаир България, АПБНБ отправя официална покана към работещите в бранша за участие в DRINKTEC.

Вече повече от 60 години изложението DRINKTEC е най-голямото събитие за бранша: бъдете и Вие там, когато водещото световно изложение на индустрията за производство на напитки и течни храни отвори своите врати в Мюнхен.

Изживейте нови измерения и чиста иновационна сила! Защото на всеки четири години тук се поставят основите на бъдещето и браншът получава нови импулси за развитието на своя бизнес. В рамките на 5 дни 1600 изложители от над 70 държави представят на площ от 150 000 м2 своите световни премиери и иновации - всичко свързано с производство, бурилиране и опаковки, както и маркетинг, суровини и логистични решения. 

Водещи фирми, както и малки и средни предприятия, презентират най-новите си разработки на живо.

Тук всеки ще намери това, което търси! Над 70 000 посетители идват на изложението в Мюнхен - дали семейни приятели или мултинационални концерни, в Мюнхен на DRINKTEC се среща целия бранш в световен мащаб. Изложението е съпътствано от богата рамкова програма и посещението му предоставя уникална възможност за професионалистите и инвеститорите в сектора да проследят тенденциите за бъдещото развитие в бранша.

През 2017 г. за пръв път водещото международно специализирано изложение за бутилиращи машини и машини за винопроизводството SIMEI ще бъде част от DRINKTEC - едно изключително предложение, което е отправено специално към бранша на винопроизводителите.

Още сега си осигурете ексклузивните онлайн ваучери за входни карти и се регистрирайте на www.drinktec.com/count-me-in.

Очакваме Ви в Мюнхен!

За справки идопълнителна информация:

тел.: 02/816 3027, kremena.valcheva@ahk.bg

Кремена Вълчева - Представител на Мюнхенския панаир в България

www.drinktec.com